TR EN
BLOG

Özel Jet ile En Çok Tercih Edilen Seyahatler

TRİAJET.jpg
20/07/2022

YUNANİSTAN – MİKONOS

Yunanistan’ın İbizası olarak da bilinen Mikonos daha önce hiçbir yerde görmediğiniz gece hayatı ile oldukça kozmopolit bir adadır. Mitolojiyle olan bağlantısı, Küçük Venedik boyunca sıralanmış rüzgâr değirmenleri, adanın kalbi Chora ve sıra dışı yapılarıyla ziyaretçilerini büyülemeyi başarmış bir ada olan Mikonos macera peşindeki solo gezginler için de mükemmel bir rota… 

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan tarihi ve arkeolojik alanları rehberli turlar aracılığıyla gezerek adanın kültürüne dalabilir, tarihine ayna olabilirsiniz. Tarihinin yanı sıra sizleri kucaklayan kumsallarında hem güneşin hem de yerel mutfağın tadını çıkartabilirsiniz. 

KATAR – DOHA

Arap Rivierası Doha’da refahın tüm şehre yayılışı karşısında büyülenebilir ve İslam kültürünü keşfe çıkabilirsiniz. Çöl safarileriyle farklı bir ortamın keyfine hem gece hem gündüz varabilirsiniz. Souq Waqif’teki geleneksel pazardan alışveriş yapabilir, Katar mutfağının ve tarihi yerlerin keyfini sürebilirsiniz. 

RUSYA FEDERASYONU – MOSKOVA 

Tarihi atmosferiyle Moskova 13. yüzyıla ufak bir kaçamak imkânı sunar. Kızıl Meydan her yıl birçok ziyaretçi tarafından Kremlin Sarayı, St. Basil Katedrali gibi özgün Rus mimarisini görmek amacıyla binlerce turist tarafından ziyaret edilir. Moskova’da en çok ziyaret edilenler arasında dünyanın en ünlü mumyasının bulunduğu Lenin Mozaleyumu’nu ziyaret edebilir, başkentin sunduğu tarihi gezintinin tadını çıkartarak 13.yüzyıldan Soğuk Savaş’a bir yolculuk yapabilirsiniz.

I. TURKEY – ANTALYA, BODRUM, ISTANBUL 

ANTALYA

Herkesi kucaklayan bir şehir…

Antalya tarihi yerleri, harabeleri ve muhteşem plajlarıyla hem tarih meraklılarının hem de plaj meraklılarının harika zaman geçirebileceği gezi noktaları ile doludur. Şehri ziyaret edenler, labirenti andıran tarihi kent merkezini keşfetme, beyaz sularda rafting yapma, Düden ve Manavgat şelalelerinde serinleme şansına sahip olmakla beraber Akdeniz ikliminin tadını çıkararak, güneşi ve sıcaklığını hissedebilirler.

BODRUM

Türkiye'nin Turkuaz Sahili olan Bodrum, Halikarnas, Yunan Adaları'na hızlı bir gezi yapma ve Gümbet'te mükemmel gece hayatını deneyimleme şansı sunduğu için kendine has bir çekiciliğe sahiptir. Bodrum önde gelen bir tatil beldesi olduğundan, ziyaretçiler sadece beldedeki altın kumsallardan değil, aynı zamanda Bodrum yarımadasının çevresindeki plajlardan da yararlanarak mükemmel bir tatilin keyfini çıkartmadırlar. 

İSTANBUL

Doğunun batıyla buluştuğu bir şehir…

Roma'dan Bizans'a ve Osmanlı'ya kadar geniş bir tarihi deneyim sunan İstanbul, aynı zamanda kendine özgü mistik havasıyla birçok kültür, etnik köken ve dine ev sahipliği yapmaktadır. İstanbul'da vapurda eşsiz bir manzara eşliğinde 15 dakikada kıta değiştirmenin keyfini çıkarabilir, her şeyin oryantal ve orijinal olduğu Kapalıçarşı'dan alışveriş yapabilir, Adalar'ı bisikletle gezerek tarihi dokunun tadını çıkartabilirsiniz. 

BAE – DUBAİ

Dubai, unutulmaz çöl safarilerinin tadını çıkarabileceğiniz, şehri çevreleyen çağdaş sanat ve Mucize Bahçeleri ile büyülenebileceğiniz bölgenin etkinlik merkezidir. Çok aktif ve yaşayan bir şehir olduğu için Michelin yıldızlı restoranları ve konsept otelleri ile en iyi yemek ve konaklama deneyimlerini sunan Dubai’de lüksün ve konforun tadını çıkartabilirsiniz.


TÜM BLOGLAR
e-bülten
TriaJet üzerinden tüm gelişmeler hakkında anında bilgi almak için e-posta adresinizi bizimle paylaşın. Asla 3. şahıslarla paylaşılmaz.
Bize Ulaşın
Beşyol Mahallesi, Birlik Caddesi
Keleşler İş Merkezi No:6 Kat:2
34295, Küçükçekmece İstanbul Türkiye
+90 532 253 15 75 sales@triajet.com
© 2020 TriaJet. Tüm hakları saklıdır.