TR EN
BLOG

ÖZEL JETLERİN İNCELENMESİ: TÜM ZAMANLARIN EN İYİ 3 HAFİF JETİ

14/07/2023

'Özel Jetleri İnceleme' serimizde bugün hafif jetleri mercek altına alıyoruz. Hafif jetlerle gerçekleştirdiğimiz hava trafiğini göz önünde bulundurarak, müşterilerimizin en çok tercih ettiği üç seçeneği belirledik ve Hawker 400, Learjet 45 ve Citation Bravo jetlerini sizler için derledik. 

Gelin, bu hafif jetlerin müşterilerimiz tarafından neden bu kadar özel ve sık tercih edildiğini görelim.


HAWKER 400

Hawker 400,diğer bir deyişle Beechjet 400, tüm zamanların en başarılı özel jetlerinden biri olduğundan dolayı müşterilerimiz tarafından kısa yolculuklar için sıkça tercih edilmektedir. Geniş iç mekanı ve muhteşem iç tasarımıyla müşterilerimiz gerçekten şıık ve konforlu bir uçuş deneyimi yaştan bu hafif jet, toplamda  9 yolcuya kadar yükseltilebilen bir yolcu kapasitesine sahip olup, 2 mürettebat üyesiyle birlikte tüm özel jet deneyimini zenginleştirmeye hazır durumdadır. Hawker 400 ile uçmanın sadece ideal değil, aynı zamanda muhteşem olduğunu söylemek uygun olur. 


LEARJET 45

Learjet 45, olağanüstü maliyet etkin bir performansa sahip olup, 8 yolcu ve 2 mürettebat üyesi kapasiteli bir hafif jettir. Hafif jetler arasında mümkün olan en fazla yolcu kapasitesini sağlayarak müşterilerimize tam genişlikte bir arka tuvalet ve ekstra bacak alanı sunmaktadır. Ayrıca kabin düzenlemesini uçuşta bulunan yolculara göre yeniden yapılandırma seçeneği de sunar. Tüm bu özelliklerin üzerine yakıt verimliliği, hızlı ve yüksek performans sunar. 


CITATION BRAVO

Citation Bravo, daha uzun menzil kapasitesiyle yolcularına zarif bir deneyim sunar ve en iyi maliyet-performans oranında konforlu bir uçuş sağlar.Kapasitesi 7 yolcuyla sınırlı olsa da uçuş deneyiminin sınır yoktur. Konforlu, yakıt ve maliyet etkin bir yolculuk deneyimi yaşamak isterseniz, Citation Bravo tercih edilecek bir seçenektir.

TÜM BLOGLAR
e-bülten
TriaJet üzerinden tüm gelişmeler hakkında anında bilgi almak için e-posta adresinizi bizimle paylaşın. Asla 3. şahıslarla paylaşılmaz.
Bize Ulaşın
Beşyol Mahallesi, Birlik Caddesi
Keleşler İş Merkezi No:6 Kat:2
34295, Küçükçekmece İstanbul Türkiye
+90 532 253 15 75 sales@triajet.com
© 2020 TriaJet. Tüm hakları saklıdır.